Ajankohtaista

Digipaino

Digipainamisen edelläkävijä

Kirjapaino Arsmat on digitaalisen painamisen edelläkävijä Kuopion seudulla. Olemme jo yli 10 vuoden ajan tehneet asiakkaillemme painotöitä, joiden on pitänyt olla ”heti valmiita”.

Millään perinteisellä painomenetelmällä ei voi kilpailla aikataulujen suhteen digitaalisen painon kanssa. Parhaimmillaan työ valmistuu jopa odottaessa.

Uutta ajattelua

Digitaalisuus tuo myös uutta ajattelua painamiseen. Tutkimusten mukaan valtaosa yrityksistä tulee toimeen 200-300 kappaleen määrällä painotuotetta kohti.

Tiedot ja asiat menevat nopeasti vanhaksi, usein hintamuutosten tarve tulee heti painamisen jälkeen.

Digitaalipainossa voi painosmäärän optimoida aina kulloistakin tarvetta vastaavaksi. Ja kun muutoksen tarve tulee, vaihdetaan tiedostoon tiedot ja otetaan taas sopiva määrä.

Personointi

Digipainaminen mahdollistaa myös painotuotteiden personoinnin, esimerkiksi vastaanottajan osoitteen painamisen suoraan painotuotteeseen. Tai painotuotteeseen voidaan lisätä vastaanottajakohtainen, asiakasta henkilökohtaisesti puhutteleva viesti,  kuva tai muu elementti.

Kilpailukykyinen hinta

Digitaalipainoksen hinta on varsin kilpailukykyinen lähes 2.000 kappaleeseen saakka (A4, 1-puoleinen) esimerkiksi offsetpainoon verrattuna. Offsetpainoa varten on tehtävä samat valmistelutyöt olipa painos sata tai kymmenentuhatta kappaletta. Siksi ensimmäiset kappaleet tuntuvat kalliilta.

Kysy tarjoustamme.

 

Arsmatin digitaalipainokoneen tekniset tiedot

Canon Imagepress C6010

Max. arkkikoko: 487x330 mm, yleisimmin käytetty arkkikoko on SRA3 (450x320 mm)
Kaksipuoleinen painatus kerralla sekä mustavalkoisena että värillisenä.
Loistava, offsettyyppinen painojälki ja Fogra-sertifioitu värintoisto.
Paperi: 80-325 g/m2, papereita voi olla monentyyppisiä.    

Digipainettuja painotötä voidaan  jälkikäsitellä kuten muitakin painotöitä, nitoa, numeroida, perferoida, stanssata, preeglata ja liimata
Myös paperi- ja muovitarroille tulee loistava painojälki.