Ajankohtaista

Offsetpaino

Offset-paino

Offset on perinteinen tilauskirjapainojen painomenetelmä ja se soveltuu erinomaisesti korkealaatuisiin mainos- ja muihin painotöihin.

Käytössämme on 4-värinen offsetkone sekä 2-värikone. Voimme toteuttaa nopeasti ja joustavasti värikkäitä ja vaativia painotöitä. Esimerkiksi lisävärit ja lakkaukset saadaan neliväriesitteeseen niin, että jatketaan painamista toisessa koneessa. Nelivärikuviin voidaan lisätä spottivärejä, esim. kulta ja hopea tai jokin muu. Tai ne voidaan lakata joko yli tai kohteittain. Katso lisätietoja spottiväreistä.

Aito duotone eli kahdella määritellyllä spottivärillä painaminen sujuu nopeasti 2-värikoneellamme. Duotonetekniikalla saadaan omaperäisiä, katseen vangitsevia painotöitä. Katso lähempiä tietoja duotonesta

Kirjapaino ArsMatin offsetpainokoneiden suurin arkkikoko on 520x360 mm ja suurin painopinta-ala 495x335 mm. Mitta tuntee nimityksen B3. Yleisempi arkkikoko on A3 ja sen valmis koko on 420x297. Molemmissa tapauksissa arkille mahtuu kohdistus- ja leikkausmerkit.

Nämä mitat tarkoittavat sitä, että yhdestä painoarkista saa valmiin nelisivuisen A4-esitteen ja isommasta B4 esitteen, jonka puhdas koko on silloin 250x350 mm.

Katso tästä, minkälaisia mahdollisuuksia taittomalleista löytyy.